Trick løbehjul

De seneste år er løbehjul blevet voldsomt populært og ikke uden grund – løbehjulet er et sjovt legetøj og transportmiddel. Det er nemt at holde balancen, og du kan hurtigt få gang i nogle hop og tricks. Trick løbehjul til børn er til dig, der vil have fart og spænding.

Bare rolig man kan godt lave tricks på et almindeligt løbehjul, men trick løbehjulet er udviklet særligt til tricks, hop og landinger. Det kan det traditionelle løbehjul ikke holde til.

Hvad kendetegner trickløbehjulet?

Trick løbehjulet ligner det almindelige løbehjul – det er bare kraftigere bygget herunder halsen (Kaldet neck), baren (styret) og decket (hvor man placer fødderne) er bredere og hjulene er større og lavet til at yde det bedste i kontakt med underlaget.

Trick løbehjulet er også udstyret med en bedre bremse. I det hele taget er det hele bedre og mere solidt bygget og kvaliteten er bedre.

Trickløbehjul til børn

Untitled Document Untitled Document
Untitled Document Untitled Document
Untitled Document Untitled Document

Se flere trick løbehjul hos legehjulet.dk

Find den rigtige højde på løbehjulet

Personens højde Alder Anbefalet højde*
95-112 cm 3-5 år Under 70 cm
112-126 cm 5-7 år 60-75 cm
126-138 cm 7-9 år 65-79 cm
138-149 cm 9-11 år 75-80 cm
149-160 cm 11-13 år 75-85 cm
160-172 cm 13-15 år 78-85 cm
Over 172 cm 15+ år 79+ cm

* Den anbefalede højde er målt fra jorden til toppen af styret (Barhøjde)


Tricks og seje hop på trick løbehjul med drengene fra Street Surfing

Hvad skal du gå efter?

Der findes et hav af trick løbehjul, og du kan finde dem i alt fra supermarkeder til skate- og sportsforretninger. Som begynder kan det være svært at finde rundt i denne jungle.

Er du begynder, men gerne vil have et ordentligt trick løbehjul, anbefales det, at du finder et løbehjul af ordentligt kvalitet.

Med mærker som Street surfing, Apollo, My Hood, Team Dogz, Lucky, Maui & Sons og Black Dragon går du ikke galt i byen.

På nettet kan du bl.a. finde trick løbehjul hos cykelpartner.dk og Legehjulet.dk, som begge har et stort udvalg og yder en god service og support.

Billede af hjul og bremse på et trick løbehjul
Trick løbehjulet er kraftigt bygget, så du kan lave hop, trick og landinger på det. Her ses hjul, decket og bremsen. Bemærk løbehjulets kraftige konstruktion.

Beskyttelsesudstyr til løbehjul

Når dit barn begynder at lave tricks på løbehjulet, er der vigtigt, at det bærer hjelm og evt. beskyttere til håndled, knæ eller albue. Det er relativt billigt at starte ud med et beskyttelsessæt som vist herunder, og hjelmen kan du købe separat. Klik for at se skatehjelme her.

Når du køber et Trick løbehjul online

Løbehjul kommer 90% samlet i en kasse. Du skal montere løbehjulets deck (Den du står på) og neck (Den du holder ved).

Umiddelbart er det meget nemt at samle løbehjulet. Det er en god idé at checke om alle dele er der, før du går i gang med at samle det. Den svære del ligger i at få samlet de to store dele: Neck og decket, så de sidder ordenligt fast.

Husk at efterspænde skruer og møtrikker, når du har kørt et par runder.

Menu